Sarajevo i Klub 7 iz Tuzle za prvaka

Završnica za prvaka BiH - pioniri

Sarajevo i Klub 7 iz Tuzle za prvaka

Odigrane su revanš utakmice završnice za prvaka BiH u pionirskoj konkurenciji.

U revanš utakmicama polufinala doigravanja za prvaka BiH u konkurenciji pionira plasman u finale i borbu za prvaka BiH plasirali su se Sarajevo i Klub 7 iz Tuzle.

Sarajevo je u prvoj utakmici na Koševu minule subote remiziralo sa Kozarom igrajući bez golova 0:0, da bi u srijedu u Gradišci izabranici Abdulaha Oruča slavili minimalnu pobjedu od 1:0. Klub 7 iz Tuzle napravio je pravu malu senzaciju jer je u prvoj utakmici poražen u Širokom Brijegu sa visokih 0:3, da bi u revanš susretu slavili visoku pobjedu od 4:0.

Prva finalana utakmica igra se u subotu u 18 sati u Slavinovićima (Tuzla), a revanš je u srijedu 6. jula u Sarajevu na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović - Hase, također u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.