SFK 2000, Lokomotiva i Iskra traže nove pobjede

Premijer ženska liga BiH

SFK 2000, Lokomotiva i Iskra traže nove pobjede

S. Mlaćo

Sutra i prekosutra igraju se susreti 5. kola Premijer ženske lige BiH za seniorke, a tri prvoplasirane momčadi na tabeli tražit će nove bodove na svom terenu.

Naša najtrofejnija ženska momčad SFK 2000 Sarajevo na svom stadionu dočekat će petoplasirani Radnik Bumerang iz Bijeljine i sve osim sigurne i ubjedljive  pobjede izabranica Samire Hureme bilo bi ravno senzaciji.  

Drugoplasirana Lokomotiva iz Brčkog sjajno otvaranje sezone pokušat će potvrdit novim bodovima protiv Gradine iz Srebrenika i ovo će ujedno biti derbi kola. Nogometašice Iskre na svom Jakliću apsolutni su favorit protiv posljednjeplasirane Modriče koja još uvijek nema bodova na svom kontu.

Zanimljivo bi trebalo biti na Gradskom stadionu u Banja Luci gdje će snage odmjeriti domaća Banja Luka i Mladost iz Poljavnica. Oba tima imaju po tri boda, a pobjednik ovog duela krenuo bi prema zlatnoj sredini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi