Široki bolji od Cibalije

Memorijalni turnir Gojko Šušak

Široki bolji od Cibalije

Memorijalni turnir Gojko Šušak koji se odigrao ovaj vikend nije prošao po planiramo, a razlog tomu je crijevna viroza koja je „pokosila“ ekipu Cibalije.

Zbog ovog razloga nije ni odigrana utakmice između Splita i Cibalija koja se trebala igrati u subotu, ali ipak danas je momčad iz Vinkovaca uspjela odigrati susret protiv domaćina Širokog Brijega.

Susret se igrao po 35 minuta, a slavio je Široki Brijeg golom Gorana Zakarića u 25.minuti kad ga je odlično uposlio Jure Ivanković. Vrijedi napomenuti da su gosti promašili jedanaesterac kojeg je skrivio Mišić.

Širokobriježani su tokom cijelog susreta bili bolji protivnik, stvorili par dobrih prilika, međutim, bili su neprecizni.

Zbog nabrojanih neplaniranih događaja turnir nije imao pobjednika ali su ipak podijeljena određena priznanja. Fair-play ekipa je Cibalia, najbolji strijelac Goran Zakarić, najbolji vratar Zagorac (RNK Split), a za najboljeg igrača proglašen je Vedran Ješe, igrač Širokog.

Širokobriježani se sada okreću Premijer ligi gdje ih već u sljedećem kolu očekuje hercegovački derbi protiv ekipe Veleža u gostima.

ŠIROKI BRIJEG – Stadion Pecara. Memorijal Gojka Šuška, 3. utakmica.
Sudac: Paradžik (Ljubuški). STRIJELCI: 1-0 Zakarić (25)

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Ćorić, Brekalo, Jefton, Diogo, Zakarić, Marciano, Mišić, Kvesić, Ivanković, Roskam (još su igrali: Marić, Ješe, Šilić, Varea). Trener: Branko Karačić.
CIBALIA: Matković, Tomić, Koledić, Bartolović, Zuparić, Jonjić, Radotić, Prgomet, Grgić, Mazalović, Lučić (Vranjić, Čuljak, Kvesić, Puljić, Kujundžić). Trener: Samir Toplak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.