Široki Brijeg domaćin prve utakmice finala Kupa BiH

Voljom žrijeba

Široki Brijeg domaćin prve utakmice finala Kupa BiH

Voljom žrijeba koji je danas održan u Sarajevu odlučeno da će sastav Širokog Brijega biti domaćin prve utakmice finalaKupa Bosne i Hercegovine u kojem se klub s Pecare sastaje s Olimpicom.

Prvi meč na programu je 20. maja na stadionu Pecara, a revanš utakmica igrat će se sedam dana kasnije na stadionu Otoka.

Također, voljom ždrijeba, prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine u juniorskoj konkurenciji igrat će se u Širokom Brijegu, a protivnik ekipi Širokog Brijega bit će juniori Sarajeva. Revanš je sedam dana kasnije na Koševu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.