Defanzivac Slobode za SportSport.ba

Škahić: Nije neočekivano što smo prvi na tabeli

J. Duvnjaković

Tuzlanska Sloboda je najprijatnije iznenađenje Premijer lige u novoj sezoni.

Tim kojeg sa klupe predvodi Husref Musemić se nakon 11 kola nalazi na čelu tabele, a taj rezultat ne čudi pretjerano Ibrahima Škahića.

"Mislim da smo sasvim zasluženo na prvoj poziciji, to nije neočekivano. Išli smo od utakmice do utakmice i svaku utakmicu smo shvatali kao finale", rekao je fudbaler Slobode, te nastavio:

"Mislim da će utakmica protiv Drine biti izuzetno teška, bez obzira što su oni zadnji na tabeli. Pripremit ćemo se kao da je to jedna od najbitnijih utakmica sezone. Nedavno sam stekao i pravo nastupa za prvi tim, sigurno je da ću se truditi da izborim mjesto u prvoj postavi ali idem polako pošto znam da sam dosta pauzirao. Radit ću postepeno i dati sve od sebe".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slobodi je potrebna i podrška, a to je priznao i sam Škahić.

"Navijačima poručujem da protiv Travnika dođu u što većem broju i podrže nas, jer nam je podrška potrebnija nego ikada".’ 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.