Slaven Musa zadovoljan nakon Zadra

Široki igrao prijateljski meč

Slaven Musa zadovoljan nakon Zadra

U dobroj atmosferi dočekao je Široki Brijeg reprezentativnu pauzu. Izabranici Slavena Muse trenutni su lider, a raspoloženje je popravio i poziv u A reprezentaciju Goranu Zakariću, te poziv u mladu reprezentaciju Zvonimiru Kožulju.

Sinoć su Širokobriježani sa kombinovanim timom igrali protiv Zadra i doživjeli minimalan poraz, ali je trener Slaven Musa zadovoljan viđenim.

„Jedina loša stvar je što smo izgubili. Igra je bila dobra, a priliku smo pružili juniorima Juričiću i Menalu. Druženje sa legendarnim Ćirom i ljudima iz Zadra nakon utakmice bilo je baš lijepo,“ kaže Musa.

Široki Brijeg je nastupio bez reprezentativaca Kožulja i Zakarića, a zbog povrede nije bilo ni Ćorića, Mihaljevića, odnosno Peke i golmana Solde.

„Napravili smo nekoliko dobrih prilika za gol, posebno u drugom poluvremenu, ali je zakazala realizacija. Sve u svemu sam zadovoljan,“ dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.