Slavija bez Lambulića protiv Mladosti

Slavija želi pobjedu

Slavija bez Lambulića protiv Mladosti

M. Šljivak

Bez napadača Igora Lambulića Slavija će pokušati da iz Semberije donese najmanje jedan bod koji bi tim iz Istočnog Sarajeva i definitvno uveo u mirne vode, kad je opstanak u pitanju.

"Protiv Veleža smo u srijedu ispustili pobjedu i sad moramo to da nadoknadimo. Utakmica protiv Mladosti je prava prilika, jer oni moraju da idu na sve ili ništa. Bodovi su im neophodni, a to je naša šansa koju ćemo pokušati da iskoristimo", rekao je Miljan Govedarica.

Mladi reprezentativac je ubjeđen da će za Slaviju ova utakmica biti ključna.

"Protiv Mladosti ćemo pobjedom ovjeriti opstanak. Ulog je veliki i siguran sam da ćemo dočekati našu priliku i da ćemo se kući vratiti sa cijelim plijenom", dodao je Govedarica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti