Sloboda ide na Kupres, poznat rival za generalku

Poznati rivali u drugom dijelu priprema

Sloboda ide na Kupres, poznat rival za generalku

E. Dindić

Fudbaleri Slobode pred sutrašnji polazak na Kupres, nakon dugih pregovora, uspjeli su da dogovore i generalku pred novu sezonu. 

U pripremnoj bazi na Kupresu Sloboda će odigrati tri prijateljska susreta. Iako je bilo najavljeno da će igrati protiv Cibalije 2. jula, protivnik će na kraju, ipak, biti novi bh. premijerligaš GOŠK iz Gabele. 

Drugi protivnik Tuzlaka biti će momčad Zrinjskog, ali ovaj susret  će se odigrati 5. jula  a ne 6., kako je prvobitno bilo planirano. Naime Mostarci su zamolili Tuzlake da budu njihovi gosti na stadionu pod Bijelim Brijegom što su prihvatili iz kluba sa Tušnja.

Posljednja utakmica na Kupresu dogovorena je za 9. juli protiv Radnika iz Bijeljine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dogovoreno je također i da će na Tušnju 15. jula gostovati ekipa Mačve iz Šabca, inače novi član Superlige Srbije, što će ujedno biti i generalna proba pred novu sezonu. 

Podsjetimo, Sloboda novo prvenstvo trebala bi otvoriti 22. jula na gostovanju u Širokom Brijegu. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi