Sloga, Svatovac i Slaven nastavljaju trku

Druga liga FBiH - Sjever

Sloga, Svatovac i Slaven nastavljaju trku

E. Škorić

Lider Druge lige FBiH - grupa Sjever, Sloga Simin Han i Svatovac, stigli su do novih pobjeda.

To znači da je na vrhu sve isto - Sloga i Svatovac sada imaju po 45 bodova, dva boda više od Slavena, dok Mladost Malešići zaostaju pet bodova...

Svatovac je gostovao kod Posavine 108, te je trijumfovao sa 2:0. Berbić i Derdemez su bili strijelci za gostujući tim.

U Simin Hanu Sloga je s 5:1 razbila Radnik iz Lipnice. Hat-trick je postigao Almir Omerović, a po jednom su pogađali i Semir Mešić, te Edin Fejzić. Fahrudin Durić je bio strijelac gola za goste, koji su vodili 1:0 na poluvremenu.

Trećeplasirani Slaven je pogocima Maida Šmigalovića s penala u 19. minuti i Ajdina Nukića u 26. minuti.

U Tojšićima je Sloga s 3:1 bila bolja od Dizdaruše. Pogotke za Sogu postigli su Edis Zulić (penal), Mujo Brđanović i Ismir Halilović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prokosovići su pred svojim navijačima s 2:0 bili bolji od Bosne iz Kalesije, dok je Mramor s 2:1 savladao Priluk. Istim je rezultatom završen duel Dinama i mioničke Bosne u Donjoj Mahali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi