Službeno: Uščuplić ostaje šef struke FK Sarajevo

Na upravom odboru donesena odluka

Službeno: Uščuplić ostaje šef struke FK Sarajevo

A. Beganović

Dženan Uščuplić ostat će šef stručnog štaba FK Sarajevo, potvrđeno je na sjednici Upravnog odbora aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka.

Sinoć je održana sjednica Upravnog odbora FK Sarajevo na kojoj su između ostalog razmatrani izvještaji trenera prvog tima i omladinskih pogona.

Upravni odbor premijerligaša s Koševa donio je i odluku da Dženan Uščuplić i pored toga što ne posjeduje PROFI licencu ostane šef struke s tim što će se iz Upravnog odbora potruditi da premoste taj problem.

"Kao što sam vam i rekao neki dan, Dženan Uščuplić ostaje šef stručnog štaba. Ima naše puno povjerenje, koje je i zaslužio", istakao je prvi čovjek FK Sarajevo, Edis Kusturica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U stručnom štabu će pored Uščuplića biti Samer Naser (prvi asistent), Almir Seferović (kondicioni trener) i Ibro Hodžić (trener golmana).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.