Trener Krupe

Starčević: Igrali smo disciplinovano

Banjalučka Krupa pobjedom je okončala prvi dio priprema. Ekipa Slobodana Starčevića je u kontrolnoj utakmici odigranoj u Krupi na Vrbasu savladala tim Metalleghea (2:1).

Banjalučani su odigrali na jako visokom nivou, a sa tim se slaže i trener novog premijerligaša.

"Nakon prve pripremne utakmice možemo biti zadovoljni kako smo trčali i disciplinovano igrali. To je neki put kojim trebamo da idemo. Svjesni smo da je ovo tek početak, da trebamo igru podići na viši nivo i mislim da ćemo kroz naredne četiri sedmice nastaviti sa ovim trendom i potpuno spremni dočekati prvo kolo i duel sa ekipom Mladosti", rekao je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi