Starčević: Poštujemo Zvijezdu, ali idemo na pobjedu

Trener Krupe

Starčević: Poštujemo Zvijezdu, ali idemo na pobjedu

Fudbaleri banjalučke Krupe uknjižili su nova tri boda u trećem kolu play-offa. Izabranici Slobodana Starčevića bili su uspješniji od domaćeg Tekstilca rezultatom 1:0, pa su na taj način i dalje zadržali dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Velike Obarske.

Banjalučane za vikend očekuje novi susret u okviru Lige za prvaka, kada im u goste dolazi ekipa Zvijezde 09.

"Nakon pobjede u Derventi, na svom terenu dočekaćemo ekipu Zvijezde 09. Ponovo ćemo igrati oslabljeni, a ovaj put pored Koljića nećemo moći računati na Mirkovića i Vukotića. Što se tiče gostujućeg sastava, radi se o kvalitetnom protivniku. Poprilično su bili efikasni u posljednja dva kola, s toga moramo biti oprezni. Međutim, ako želimo zadržati lidersku poziciju moramo pružiti svoj maksimum i uknjižiti nova tri boda. To je jedino što nam preostaje i svakako da očekujem dobru igru svog tima i naravno pobjedu", izjavio je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Susret između Krupe i Zvijezde 09 na programu je u subotu od 16.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi