Starčević: Protiv Sarajeva će biti spektakl

Šef struke Krupe pred Sarajevo

Starčević: Protiv Sarajeva će biti spektakl

D. Vejo

Fudbaleri Krupe najprijatnije su iznenađenje ove sezone u Premijer ligi BiH. U svojoj debitantskoj sezoni kolo prije kraja zauzimaju četvrto mjesto na tabeli Lige za prvaka sa 43 boda, koliko ima i petoplasirana Sloboda iz Tuzle.

Posljednji izazov za Slobodana Starčevića i njegove izabranike, biće Sarajevo. U ovaj meč, banjalučki sastav ulazi nešto umorniji u odnosu na goste, s obzirom da je Krupa sinoć igrala finale Kupa Grada Banja Luka sa rivalom Borcem, a gdje je poražena nakon izvođenja jedanaesteraca.

No, kako se takmičarska sezona za Krupu bliži kraju, iz tabora ovog tima poručuju da istu žele završiti časno i dostojanstveno onako kako su igrali tokom cijelog šampionata.

"Želimo u nedjelju protiv Sarajeva da u jednom fudbalskom spektaklu, zaključimo sezonu iz snova u bh. eliti. Želimo nastaviti seriju dobrih igara i rezultata, te mislim kako imamo dovoljno snage da sve ovo privedemo kraju kako treba", poručio je trener Krupe, Slobodan Starčević.

Utakmica 10. kola Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine između Krupe i Sarajeva na rasporedu je u nedjelju sa početkom od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi