Stokić odveo svoj tim u polufinale Kupa

Odličan nastup

Stokić odveo svoj tim u polufinale Kupa

Sa jednim golom i dvije asistencije Joco Stokić je bio najzaslužniji za prolazak Al Jahre u polufinale kuvajtskog Kupa.

Bivši fudbaler Modriče, Borca, Želje i Radnika nalazi se u dobroj formi, a uprava kuvajtskog prvoligaša i više je nego zadovoljna učinkom 29-godišnjeg napadača.

"U utorak smo izborili polufinale Kupa. Mogu reći da sam jako zadovoljan, jer sam se upisao u listu strijelaca, a uz to sam dva puta asistirao. Na kraju smo slavili sa 3:0 i sada u sjajnoj atmosferi se spremamo za naredne mečeve u prvenstvu, gdje nam i ne ide baš najbolje. Ipak, u posljednjem kolu smo savladali favorizivanu Al Salmiyju i vjerujem da je to dobar nagovještaj za nastavak šampionata", rekao je Stokić za SportSport.ba.

Kuvajtska prva liga broji 15 timova, a Stokićeva Al Jahra je trenutno 11. na tabeli sa jednom pobjedom, četiri poraza i jednim neriješenim rezultatom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi