Strijelci raspucani u Drugoj ligi Centar

Druga liga Centar, 24. kolo

Strijelci raspucani u Drugoj ligi Centar

M. Šljivak

Šest utakmica 24. kola Druge lige Centar donijelo je čak 26 pogodaka.

Najuverljiviju pobjedu upisala je ekipa Radnika iz Hadžića, koja je na svom terenu pregazila Mladost rezultatom 5:0.

Svih pet pogodaka postignuto je u prvom poluvremenu. Domaći su poveli preko Senada Jahića u 10. minuti, da bi Muamer Gagula sedam minuta kasnije povećao prednost na 2:0.

Mirza Mujezinović je u 21. pogodio za 3:0 i tada je već bilo sve gotovo u ovom meču. Međutim, domaći nisu stali već do kraja poluvremena dovršili posao pogocima Mustafe Mujana (36.) i drugim golom Jahića u 45. minuti za konačnih 5:0.

TOŠK je slavio kao gost protiv Pobjede (2:0), a golove su postigli Amer Rakić i Sead Brka.

Po šest pogodaka viđeno je u susretima Ilijaš - Krivaja (4:2) i Azot - Usora (3:3), Famos je s 3:1 slavio kod Natrona u Maglaju, dok su Žepče i Borac odigrali meč bez pobjednika (2:2).

Druga liga Centar, 24. kolo:

Pobjeda - TOŠK 0:2 

Radnik Hadžići - Mladost 5:0

Azot - Usora 3:3

Ilijaš - Krivaja 4:2

Natron - Famos 1:3

Žepče - Borac 2:2

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi