Sušić: Ne strahujem, ima još 24 boda u igri

Sušić: Ne strahujem, ima još 24 boda u igri

A. Beganović

U 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je u Cardiffu remizirala s domaćim Velsom, a selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić nije nezadovoljan ishodom.

"Teška utakmica, dosta šansi s obje strane s tim da smo mi više prijetili. Nisam nezadovoljan s onim što sam vidio. Vels je dobra ekipa, koja ima Balea, koji je uvijek opasan. Momci su dali sve od sebe, došli smo pobijediti, no nismo uspjeli. Najvažnije je da nismo izgubili, ne trebamo biti nezadovoljni. Sada protiv Belgije pokušati ostvariti dobar rezultat, mada će biti teško jer oni su imali laganu utakmicu", izjavio je Sušić nakon susreta.

"Znao sam da Vels neće moći dominirati protiv nas. Imaju Balea, koji je opasan iz kontri i polukontri. Vidjet ćemo koliko nam znači ovaj bod, mislim da znači. U igri je još 24 boda i ne strahujem. Oporavit će se neki igrači i bit ćemo mnogo jači. Nisam mijenjao jer sam se bojao skok igre Velsa, na klupi su nam uglavnom niži igrači i zbog toga nisam izvršio više izmjena", dodao je Pape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.