Selektor pred prvi trening reprezentacije

Sušić: Pjanić i Džeko vjerovatno sutra na treningu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Hrasnici održala prvi trening u sklopu priprema za susret sa Latvijom. 

Pred prvi trening reprezentacije prisutnim novinarima obratio se selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić. 

"Tu je 11 igrača, ostali će se priključivati kako budu završavali obaveze u klubovima. Pjanić i Džeko su također stigli, ali danas nisu tu. Vjerovatno će se sutra priključiti ekipi," rekao je Sušić i dodao: 

"Problem nisu ovi igrači koji još uvijek imaju treninge i utakmice u svojim klubovima, problem su oni koji su ranije završili. Ima tu igrača koji su u aprilu odigrali zadnju utakmicu, zato su i pripreme počele ranije," rekao je selektor Sušić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.