Travničanima najavljen dolazak 600 navijača Čelika

Čelik će imati veliku podršku

Travničanima najavljen dolazak 600 navijača Čelika

D. Kurbegović

Nogometaše Čelika u subotu čeka uvijek teško i tradicionalno nezgodno gostovanje u Travniku. Zeničani na Piroti uvijek imaju veliku podršku s tribina, ali prema tradiciji igraju dosta loše, te se ne mogu pohvaliti s dobrim rezultatima posljednjih nekoliko godina.

Budući da najvjernije pristalice crno-crvenih već drugu sezonu bojkotuju domaće utakmice Čelika, oni nastavljaju na gostujućim terenima bodriti svoju ekipu.

Kako saznaje SprotSport.ba klubu iz Travnika je najavljen dolazak velikog broja navijača iz Zenice, što je za naš portal potvrdio i v.d. direktora kluba Adnan Nuhagić.

"Kontaktirali smo rukovodstvo Travnika, te im najavili dolazak 600 navijača našeg kluba. Oni će biti smješteni na centralnoj tribini stadiona, a ulaz za sve iznosi 5 KM. Vjerujemo da će sve proteći u najboljem redu, te da ćemo uz podršku publike na Piroti ostvariti pozitivan rezultat i nastaviti pozitivan niz rezultata", kazao je za naš portal Nuhagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je u posljednja tri gostovanja na Piroti ostvario tri poraza, a posljednji puta crno-crveni su uzdignute glave stadion u Travniku napustili 2011. godine, kada su slavili rezultatom 3:4, od tada klub s Bilinog polja ne zna za uspjeh protiv domaće ekipe.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.