Travnik na Bosna Semu bez trenera Osmana Bajrića

Veziri pod imperativom pobjede

Travnik na Bosna Semu bez trenera Osmana Bajrića

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika definitivno ne mogu biti zadovoljni sa prva četiri kola u novoj sezoni Prve lige Federacije. 

Iako su tri od četiri utakmice igrali na svom stadionu, popularni Veziri imaju samo četiri boda,  a u posljednjem kolu poraženi su od Čapljina sa 3:1.

Domaći su poveli, ali je Sabit Alispahić vratio Travnik u igru, da bi Čapljinci sa dva pogotka riješili pitanje pobjednika. Travnik je u ovom susretu ostao i bez trenera Osmana Bajrića koji je zbog prigovora na samom početku susreta zaradio crveni karton, te je ostatak meča pogledao sa tribina.

Već u subotu na Pirotu stiže Bosna Sema koja je svu snagu pokazala u prošlom kolu kada je na Koševu savladala Gošk sa 3:2, iako su gosti iz Gabele imali vodstvo od 2:0. Travnik je pod imperativom pobjede i sve osim tri boda značilo bi produžetak negativne serije i donji dio tablice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ovom susretu Travnik će sa klupe voditi pomoćnici Osmana Bajrića, Feđa Dudić i Senad Bajrić.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi