Travnik riješio probleme na golmanskoj poziciji

Veziri se pojačavaju

Travnik riješio probleme na golmanskoj poziciji

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika koji se na svojoj Piroti vrijedno spremaju za novu sezonu Prve lige Federacije konačno su riješili pitanje na golmanskoj poziciji.

Nakon što je u boravio na probno radu, struku Vezira zadovoljio je golman Nikola Đurić, koji je u svojoj karijerio nosio dres Borca, Laktaša, Slobode iz Mrkonjić Grada, Proletera...

Đurić na Pirotu dolazi iz Sloge iz Srpca, a zamijenit će Adis Nurkovića koji će prema posljednjim informacijama karijeru nastaviti u inostranstvu iako je bio blizu dogovora sa zeničkim Čelikom.

Veziri su jučer na Kupresu poraženi od Goška sa 4:3, a u utorak će na svom stadionu ugostiti FK Sarajevo, u susretu koji će biti odigran u čast Elvedinu Varupi, nogometašu Travnika koji je preminuo 1.augusta 2015.godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sav prihod od ulaznice sa ove utakmice ići će porodici legende Travnika, što je potez čelnika kluba vrijedan svake hvale. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi