Treneri Fočić i Uščuplić zadovoljniji
Zajednički snimak kadeta i junira FK Sarajevo

Kadeti i mlađi juniori FK Sarajevo završil pripreme

Treneri Fočić i Uščuplić zadovoljniji

Kadeti FK Sarajevo (godište 1992) i mlađi juniori (godište 1991) završili su sedmodnevne priprema u Međugorju.

Treneri Adnan Fočić i Dženan Uščuplić radili sdu sa 33 igrača i po njihovoj procjeni veoma uuspješno odraili ovaj dio priprema iako su uslovi za rad bili veoma teški jer je snježni pokrivač koji je prava rjetkost za ovaj kraj naše zemlje pokrio i Međugorje.

"Sve u svemu uslovi rada su bli zadovoljavajući a popred terena sa umjetnom travom na usluzi su nam bili teretana, zatvoreni bazen te igralište pod balonom, kaže Dženan Uščuplić koji nam je rekao da su njegovi izabranici odigrali tri kontrolna utakmice i to sa seniorskom ekipim Međugorja (1:1) sa bordo kadetima (7:0) i juniorima Slavije (7:0)."

Adnan Foćić je također zadovoljan odrađenim poslom a posebmo ga rduje što je ostvarena saradnja sa kadetima Dinama iz Zagreba. Zagrebčani su naime potvrdili da će u prvom slobodnom terminu doći u goste kadetima tima sa Koševa. Fočičevi izabranici odigrali sva duela sa svojim vršnjacima iz Dinama i doživjeli dva poraza i to 0:6 i 1:3.

"Momci su pružili maksimalan otpor izuzetno jakomprotivniku. Kvalitet je na strani Dinama i to nam je jasno ali mene raduje ozbiljan pristup igri mojih igrača.", ističe Adnan Fočić.

Sarajlije su zadovoljne gostoprimstvom u Međugorju i najavljuju ponovni dolazak u Međugorje možda već u ljetnom periodu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.