Trening Želje bez Turkovića, Hasanović trenirao samostalno

Pripreme za Travnik

Trening Želje bez Turkovića, Hasanović trenirao samostalno

Fudbaleri Željezničara odradili su svoj redovni trening pred susret 29. kola BH Telecom Premijer lige s Travnikom.

Plavi danas nisu trenirali u punom sastavu, obzirom da se tokom jučerašnje utakmice u kojoj su međusobno igrala dva sastava Plavih povrijedio Nedo Turković. Za razliku od Turkovića treninzima kluba iz Zvorničke 27 priključili su se Kerim Memija i Dženis Beganović, koji su protekli period odsustvovali zbog elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje je igrala naša juniorska reprezentacija.

Nakon pretraga koje je obavio u Beogradu među Plave se vratio i defanzivac Dejan Uzelac, koji je u prethodnom periodu imao zdravstvenih problema. Ipak, nakon povratka iz srbijanske prijestolnice vidno sretni Uzelac nam je kazao da je s njegovim srcem sve uredu.

"Imam sve crno na bijelo, srce je okej, a ja presretan jer mogu nastaviti da treniram punim intenzitetom", rekao je Uzelac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoj prvi trening nakon derbija, u kojem je mnogo pretrčao, odradio je i Eldar Hasanović. Veznjaka Plavih je u proteklom periodu mučila zadnja loža lijeve noge, pa je danas trenirao odvojeno od ostalih fudbalera i u patikama.

Bez obzira na sve fudbalerima Željezničara ne manjka želje za pobjedom u posljednjoj utakmici u ovoj sezoni pred domaćim navijačima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.