Tri Korejanca na probi u Rudaru iz Kaknja
Kakanjlive

Novi igrači Pod Vardom

Tri Korejanca na probi u Rudaru iz Kaknja

Fudbaleri Rudara iz Kaknja vrijedno se pripremaju za nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH, a nakon dovođenja Eldina Dučića i Fadila Čizmića, timu Valentina Plavčića priključila su se nova tri fudbalera.

Radi se o korejanskim fudbalerima Lae Kyun Kimu, Won Young Songu i Jung Hwan Kilu, čija bi sudbina Pod Vardom trebala biti poznata početkom februara.

O njihovom trenutnom statusu nešto više kazao je trener Plavčić.

"Dobri su tehničari, taktički su obučeni. Kod nas ostaju do četvrtog februara, kada ćemo znati njihov  status. Do tada će proći kroz naš trenažni proces i odigrati kontrolne utakmice", riječi su Plavčića. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svoje kvalitete stručnom štabu u narednim danima prezentovat će i Benjamin Salkić i Erdin Ramić, a sa ekipom trenira i Adis Goralija, koji je pauzirao zbog nesuglasica sa trenerom. 

Kada su u pitanju pripremne utakmice, za sada su dogovorene sa Čelikom i Travnikom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.