Trumić: Pobjeda nad Rudarom mogla bi biti prekretnica

Fudbaler Budućnosti

Trumić: Pobjeda nad Rudarom mogla bi biti prekretnica

Sutra su na rasporedu utakmice 21. kola Prve lige FBiH, a Budućnost iz Banovića na domaćem terenu ugostiti će Rudar. 

U taboru banovićkog prvoligaša svjesni su da je sutrašnja utakmica od posebnog značaja, jer može biti prekretnica i vjetar u leđa u za nastavak sezone.

"Čeka nas izuzetno teška utakmica, ali mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i obradujemo našu publiku. Eventualna pobjeda mogla bi biti prekretnica i vjetar u leđa za nastavak sezone, tako da se nadam da ćemo ostati u vrhu tabele", kazao je fudbaler Budućnosti, Eldin Trumić.

Zaostatak Budućnosti za vodećom Mladosti iznosi svega dva boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ne razmišljamo mnogo o plasmanu u Premijer ligu. Lijepo je biti u vrhu tabele, ali mi želimo ići iz utakmice u utakmicu i onda ćemo vidjeti šta biti na kraju sezone", riječi su Trumića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.