U Krupi se nadaju historijskoj pobjedi

U nedjelju protiv Mladosti

U Krupi se nadaju historijskoj pobjedi

E. Škorić

U FK Krupa će po prvi put igrati u Premijer ligi BiH, a pred duel sa Mladosti, održana je i press konferencija.

Novinarima su se obratili trener Slobodan Starčević i golman Krupe Mladen Ilić.

"Svjesni smo da je Krupa predstavnik RS u Premijer ligi BiH. Dakle, imamo zadatak i obavezu da opravdamo očekivanja. Nadamo se da Krupa neće biti član PL samo jednu godinu, cilj nam je tu da se zadržimo. Igrat ćemo napadački fudbal, ne planiramo se braniti. Kada su u pitanju pripreme, dvije sedmice smo radili ovdje, a dvije sedmice na Zlatiboru. Spremni dočekujemo prvenstvo. U prvo putovanje, a to je protiv ekipe Mladosti želimo se isprsiti i ostvariti prvu historijsku pobjedu. Hoću ovoj ekipi da usadim pobjednički mentalitet kako bi ostvarili zacrtani cilj", istakao je trener Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ekipa je kako fizički, tako i psihički spremna. Tu je nekoliko iskusnih igrača koji nam pomažu svojim savjetima. Povreda nema, naš medicinski tim je to uspješno sanirao. Nadamo se pobjedi u nedjelj", istakao je Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi