Đuderija: Sa Željom želim izboriti Premijer ligu

Novi član MNK Željezničar

Đuderija: Sa Željom želim izboriti Premijer ligu

S. Mlaćo

Ermin Salčin i Emir Đuderija danas su postali novi članovi MNK Željezničar, člana Prve futsal lige Federacije BiH grupa Jug.

Salčin i Đuderija dolaze iz najtrofejnije malonogometne momčadi naše zemlje Centar iz Sarajeva i sigurno će biti velika pojačanja za lidera Prve futsal lige Federacije BiH grupa Jug.

"Svidjele su mi se ambicije kluba i želim dati sve od sebe da uđemo u Premijer ligu. To je cilj kluba, ali svjesni smo da neće biti nimalo lako. Zadovoljan sam uslovima koji su mo ponuđeni, a u MNK Centar mi je bilo super sve ove godine. Tri puta zaredom smo bili prvaci i svojim prijateljima iz Centra želim da i ove godine odbrane trofej, jer su po meni ubjedljivo najbolja ekipa", kazao je Đuderija za SportSport.ba.

Naš sagovornik nam je priznao da je na Grbavici odrastao, te da je veliki navijač Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi