Umjesto na trening, fudbaleri otišli na kafu!
Foto: kaportal.ba

Igrači Rudara u štrajku

Umjesto na trening, fudbaleri otišli na kafu!

Fudbaleri Rudara iz Kaknja se trenutno nalaze u štrajku, zbog čega su jučer odbili trenirati.

Nezvanično, fudbalerima Rudara se duguju tri plate, a uslovi unutar kluba su zaista loši, što se odražava i na njihove rezultate u posljednje vrijeme.

Fudbaleri Rudara iz Kaknja su jučer trebali imati redovan trening, ali su u znak protesta odlučili da ga ne odrade. Umjesto toga, zaputili su se u jedan obližnji lokal, gdje su zajedno popili kafu!

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I dok ekipa Mladosti piše najljepšu priču u svojoj historiji, drugi klub iz Kaknja prolazi kroz veoma težak period, a fudbaleri Rudara su jasno dali do znanja da neće trenirati sve dok se ne izmire finansijske obaveze prema njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.