Zmajevi na korak do baraža

Đurić: Šta očekivati na Kipru? Nova tri boda

T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak će na Kipru protiv domaće selekcije igrati najvažniji susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon velika tri boda osvojena sinoć u duelu sa Velsom našu reprezentaciju očekuje duel sa Kiprom, nakon kojeg ćemo, nadamo se slaviti plasman u baraž.

Izabranici Mehmeda Baždarevića sa sarajevskog aerodroma su krenuli za Kipar, a uoči samom polaska junak sinoćnjeg susreta Milan Đurić je istakao:

"Očekujem na Kipru našu dobru igru i nova tri boda. Sretan sam zbog pogotka protiv Velsa i naše pobjede. To je najvažnije."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.