"Uz izgaranje za svaku loptu do trijumfa nad Radnikom"

Šef stručnog štaba Borca Zoran Milinković

"Uz izgaranje za svaku loptu do trijumfa nad Radnikom"

D. Rakanović

Fudbaleri Borca u nedjelju na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekuju ekipu Radnika iz Bijeljine u utakmici osmog kola BH Telecom Premijer lige.

Obje ekipe su u dosadašnjem toku takmičenja sakupile 10 bodova i nalaze se na diobi šestog mjesta. 

Nedjeljni okršaj sa Radnikom biće šefu stručnog štaba Borca Zoranu Milinkoviću prvi pred publikom u Platonovoj 6. Podsjetimo, Milinković je na crveno-plavoj trenerskoj klupi "vatreno krštenje" imao u Širokom Brijegu, kada je Borac poražen rezultatom 2:0.

"Dolaskom Mladena Krstajića na čelo kluba, Radnik je, u posljednje dvije-tri godine, napravio iskorak u Premijer ligi te nakon osvajanja Kupa BiH zaigrao i na evropskoj sceni. U nedjelju ćemo za protivnika imati vrlo kompaktan i disciplinovan tim, i ukoliko želimo da stignemo do pobjede, moraćemo da izgaramo na terenu tokom 90 minuta za svaku loptu.  Što se tiče igračkog kadra, u ekipu se nakon suspenzije zbog tri žuta kartona vraća Bojan Puzigaća, manju povredu nakon duela sa Željezničarom u Kupu Republike Srpske ima Aleksandar Radulović, ali vjerujem da će nam biti na raspolaganju za meč, dok je od ranije van stroja Ivan Delić, koji će od ponedjeljka biti uključen u trenažni proces",  rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Strijelac drugog gola za Borac u utakmici šesnaestine finala Kupa Republike Srpske sa banjalučkim Željezničarom Mladen Veselinović vjeruje da će njegov tim upisati pobjedu nad neugodnim rivalom.

"Očekuje nas izuzetno zahtjevna utakmica, s obzirom da je Radnik vrlo nezgodan kada igra na gostujućem terenu. Protiv takvog rivala moramo da pružimo maksimum i ne sumnjam da će iz toga proisteći pozitivan ishod po nas", rekoa je Veselinović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najmlađi prvotimac Vladan Danilović takođe smatra da će Borac protiv Radnika zabilježiti prvu premijerligašku pobjedu pod Milinkovićevim vodstvom.

"Respektujemo Radnik, ali mi smo domaćini i želimo da savladamo ekipu Radnika te od ovog meča započnemo niz pozitivnih rezultata kako bismo krenuli ka vrhu tabele. Pozvao bih i navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže u izuzetno značajnoj utakmici", rekao je Danilović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi