Vila u nadoknadi donio pobjedu Jedinstvu u Konjicu

Jedinstvo slavilo

Vila u nadoknadi donio pobjedu Jedinstvu u Konjicu

M. Šljivak

Jedinstvo je u 8. kolu Prve lige Federacije savladalo na gostovanju Igman u Konjicu s 2:1.

Prvo poluvrijeme nije donijelo velika uzbuđenja. Jedinstvo je igralo nešto bolje, ali se na odmor otišlo bez golova i bez pravih prilika.

Ipak, nastavak susreta je donio golove. Jedinstvo je povelo u 60. minuti kada je za 1:0 pogodio Sinanović, no radost gostiju je kratko trajala. 

Domaći su samo pet minuta kasnije stigli do izjednačenja. Za 1:1 je pogodio Klarić, ali je Jedinstvo ipak stiglo do tri boda. Za pobjedu Bišćana pogodio je Belmin Vila u drugoj minuti nadoknade.

Prva liga FBiH, 8. kolo:

Igman - Jedinstvo 1:2 (Klarić 63' / Sinanović 58', Vila 90+2')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman: Vasilj, Đapo, Graho, Čukle, Klarić, Murtić, Džajić, Habibija, Lukomirak, Pehlić, Maksumić

Jedinstvo: Hodžić, Kovačević, Halilović, Šiljeg, Prošić, Milenković, Marković, Sinanović, Hasanhodžić, Mujakić, Rovčanin

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.