Vincent Tan dao podršku igračima i stručnom štabu

Želja da ispunjeno Koševo dočeka igrače

Vincent Tan dao podršku igračima i stručnom štabu

O. Lekić

Većinski vlasnik upravljačkih prava u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo, Tan Sri Vincent Tan, obratio se porodici okupljenoj oko Bordo kluba.

Tan je putem zvanične web stranice Fudbalskog kluba Sarajevo uputio riječi podrške ekipi Mehmeda Janjoša u finalnim susretima Kupa BiH.

"Našim igračima i trenerima želim puno sreće u finalu Kupa BiH. Nažalost, neću biti prisutan na utakmici zbog poslovnih obaveza, ali mi je želja da ispunjeno Koševo dočeka naše igrače kada budu izašli na teren. Drago mi je što je Sarajevo opet nadomak novog trofeja i što klub bilježi dobre rezultate." - poručio je Tan Sri Vincent Tan.

Fudbalski klub Sarajevo dočekuje ekipu Širokog Brijega u srijedu, 10. maja sa početkom u 18 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi