Vojvodić: Zadržat ćemo prvu poziciju
R. Kadrić

Trener Zvijezde nakon pobjede

Vojvodić: Zadržat ćemo prvu poziciju

Fudbaleri Zvijezde jučerašnjim trijumfom nad Budućnosti preuzeli su lidersku poziciju u Prvoj ligi FBiH. 

Tim sa Banja Ilidže je kao gost u Banovićima uspio slaviti s minimalnih 1:0 i u odnosu na Metalleghe BSI sada ima jedan bod više, a da će u Zvijezdi učiniti sve da zadrže prednost za SportSport.ba je potvrdio i Darko Vojvodić. 

"Ostvarili smo dobar rezulat u Banovićima, iako je bilo jako teško igrati protiv ekipe koja nema imperativ. Ja sam uoči utakmice kazao svojim igračima da ako veći motiv ima Budućnost, onda s nama nešto nije u redu. Ipak, na kraju su odigrali borbeno i agresivno po mom ukusu i zasluženo smo slavili. Ne bi bilo nezasluženo i da je rezultat bio ubjedljiviji", kazao je trener Zvijezde. 

Trener Zvijezde ističe da je očekivao da će Metalleghe izgubiti od GOŠK-a. 

"GOŠK je izuzetno kvalitetan i ekipa koju je malo ko uspio pobijediti u Gabeli. Mi smo sada vodeći i daćemo svoj maksimum da zadržimo trenutnu poziciju na tabeli. Moram istaći da sam prezadovoljan situacijom koju sam zatekao u Zvijezdi, ljudi u klubu su preozbiljni, igrači su odlični i nadam se da će Zvijezda sljedeće sezone biti ponovo u društvu najboljih. Klub kao Zvijezda to zaslužuje", zaključio je Vojvodić na kraju razgovora za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vojvodić je kormilo Zvijezde preuzeo nakon što otkaz dobio Jusufbegović.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi