Vrančić karijeru nastavlja u Engleskoj
Foto: EPA

Potvrdio za SportSport.ba

Vrančić karijeru nastavlja u Engleskoj

Njemački klub Darmstadt je ostao bez Marija Vrančića. Nakon ispadanja u niži rang, Vrančić je iskoristio klauzulu iz ugovora i napustio klub, a svoju karijeru će nastaviti u - Engleskoj. 

Ovaj igrač sredine terena je za SportSport.ba otkrio kako je prihvatio ponudu iz Engleske i svoju karijeru će nastaviti u Championshipu, a ime kluba za koji će igrati od sljedeće sezone još uvijek drži u tajnosti. 

"Da, idem u Englesku. U pitanju je Championship, ali ne smijem još reći u koji ću tačno klub", kazao nam je Mario Vrančić.

Ovo je prilično iznenađujući scenarij, budući da se tokom prethodnih sedmica špekulisalo da će ostati u Njemačkoj, ali Englezi nisu odustali i to im se isplatilo. Prilika da se ode u Englesku se ne ukazuje svaki dan, a svojim dolaskom Vrančić će povećati koloniju bh. nogometaša na Ostrvu. 

Tokom dosadašnje karijere Vrančić je igrao u Njemačkoj. Nosio je dresove Mainza (II), Borussije (II), Paderborna i Darmstadta, koji mu je ujedno posljednji klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi