Vukotić: Vremenom smo vidjeli da možemo igrati sa svima

Kapiten Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Vremenom smo vidjeli da možemo igrati sa svima

S. Mlaćo

FK Krupa je pobjedom nad favorizovanim Sarajevom (1:0) okončala sjajnu sezonu.

Krupa je završila na četvrtom mjestu, te iz ovog kluba mogu biti prezadovoljni uspjehom koji su ostvarili.

Nakon utakmice sa Sarajevom za SportSport.ba je govorio Aleksandar Vukotić, kapiten Krupe i jedan od najboljih stopera u Premijer ligi.

"Teška utakmica iako nije imala rezulatski značaj. Kada vam dolazi protivnik kao što je Sarajevo, onda ne trebate imati motiva. Dali smo sve od sebe i sezonu završili na najbolji mogući način", kazao je Vukotić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sezona iz Krupe je sjajna, a zanimljivo da je ovaj tim posebno dobro igrao u duelima sa klubovima iz samog vrha tabele.

"S obzirom da je debitantska sezona i da smo igrali sa najboljim ekipama u državi, ulazili smo sa respektom u početku, ali vremenom vidjeli smo da  možemo igrati sa svima i svima smo pokazali zube", dodao je Vukotić koji je priznao da je zadovoljan svojim igrama, te vjeruje da su svi u klubu zadovoljni onim što je pružao u sezoni koja je iza nas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti