Vule Trivunović novi trener Slobode iz Mrkonjić Grada

Nakon što je vodio drugoligaša BSK iz Banja Luke

Vule Trivunović novi trener Slobode iz Mrkonjić Grada

Nekadašnji kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Vule Trivunović, uplovio je u trenerske vode. Nakon BSK-a iz Banja Luke Trivunović će sjesti na klupu prvoligaša iz Republike srpske, Slobode iz Mrkonjić Grada. 

Trivunović je uspio postići dogovor sa direktorom Slobode, a nekada fantastični defanzivac dolazi kao spasioc u ekipu koja je jesenji dio prvenstva završila kao 11. tim u Prvoj ligi Republike Srpske sa svega 16 osvojenih bodova. 

"Sloboda je za mene novi izazov na početku trenerske karijere, ali sam poznat po tome što volim iskušenja i ne plašim se ničega. Nadam se da ćemo uspjeti u našim namjerama, a to je opstanak u prvoligaškoj konkurenciji Republike Srpske," riječi su Trivunovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.