Zeljković: Hvala Radniku, prelijep period je iza mene

Karijeru nastavlja u prvaku Armenije

Zeljković: Hvala Radniku, prelijep period je iza mene

S. Mlaćo

Iskusni defanzivac Mladen Zeljković napustio je redove bijeljinskog Radnika i karijeru će nastaviti u redovima Alaskherta, prvaka Armenije.

Zeljković se već danas priključio pripremama svog novog tima u Minsku, a Radnik je napustio kao slobodan igrač.

"Do dogovora sa sada već novim klubom došlo je tako što me preporučio moj veliki prijatelj Miljan Jablan, koji je čak imao i uticaja kod mog potpisa ugovora i dugujem mu ogromnu zahvalnost. U novom klubu su očekivanja velika, želimo ponovo titulu, te da prođemo prvo kolo kvalifikacija za grupnu fazu Lige prvaka, a zašto ne i drugo", kazao je Zeljković za SportSport.ba

O Radniku je imao samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim da se zahvalim svim ljudima u FK Radnik, predsjedniku Krstajiću, direktoru Tomiću, treneru Žižoviću i svim ostalim zaposlenicima. Prelijep period je iza mene i zaista nosim samo lijepe uspomene. Veliki pozdrav za moje saigrače iz svlačionice i želim im sve najbolje u novoj sezoni Premijer lige", dodao je 29-godišnji Zeljković.

Zeljković je u Radnik došao iz kanadskog Waterlooa, a prije toga je nastupao za Željezničar, Borac, Celarevo, Proleter, Novi Sad... Sa Radnikom je u sezoni 2015/16 osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi