Živković: Neshvatljivo smo pali u drugom dijelu

Mladost stigla zaostatak od 2:0 protiv Glasinca

Živković: Neshvatljivo smo pali u drugom dijelu

D. Vejo

Veliko iznenađenje viđeno je jučer na utakmici između FK Glasinac 2011 i ekipe Mladosti iz Gacka. Nakon što je domaćin vodio 2:0 na kraju prvog poluvremena, gosti su se odlučili da naprave iznenađenje u drugom dijelu.

Vodstvo od 2:0 igrači Glasinca prokockali su u drugom poluvremenu jučerašnje utakmice. Od 62. do 67. minuta gosti su stigli do velikog boda i izjednjačenja. 

"Ušli smo dobro u meč. Nismo dozvolili protivniku da se razmaše u prvom poluvremenu. Zadovoljni prikazanim u prvih 45 minuta, u dobrom raspoloženju dočekali smo nastavak. Međutim kola su od 62. minute krenula nizbrdo. Neshvatljivo smo pali i primili dva pogotka iz prekida. Još smo u šoku", ističe za SportSport.ba igrač Sokolca, Nikola Živković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi