Trener Radnika nakon visokog poraza od Čelika

Žižović: Jedna od najlošijih utakmica otkad sam ja trener

D. Kurbegović

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine nakon sjajnih rezultata u prva tri kola Premijer lige, danas su na Bilinom polju potpuno podbacili, te ih je domaći Čelik nadigrao u svim elementima igre. 

Ekipa iz Bijeljine očito je visoko poletjela, nakon nekoliko dobrih rezultata, a s time se slaže i njihov trener Mladen Žižović, koji je razočaran današnjom igrom svojih nogometaša.

"Pa danas smo sigurno odigrali jednu od najlošijih utakmica otkad sam ja trener. Čestitam Čeliku na sasvim zasluženoj pobjedi, mi danas jednostavno nismo bili pravi, kao u prethodna tri kola. Sve je bilo lijepo do danas, ali poslije ovog poraza svi zaslužujemo jednu veliku kritiku počev od mene, pa dalje do igrača. Možda je i dobro što se ovo danas desilo, da se a neki način otrijeznimo jer očito je da smo poletjeli visoko" ističe Žižović.

Bez maksimalnog angažmana u svakoj utakmici niko se ne može pobijediti

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bez volje, borbe, htijenja upravo ono što je Čelik danas pokazao ne možemo da pobijedimo nikoga. Kvalitete ekipa u našoj ligi su podjednake, niko ne odskače, Čelik je u prva tri kola pokazao mnoge slabosti i danas je, ali mi to nismo znali iskoristiti. Mi moramo malo stati na loptu, analizirati ovu utakmicu i okrenuti se narednom periodu. Nadam se da ovakvih utakmice više neće biti, te da će igrači ozbiljnije shvatiti svakog protivnika bez obzira na ime i trenutnu formu" kazao je Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi