Bh. košarkaši se družili sa fanovima

T. Hebib
Teme:

Selektor reprezentacije BiH Aco Petrović i igrači Mirza Teletović, Zack Wright i Nihad Đedović družili se se u ponedjeljak sa fanovima, te potpisivali dresove u Sarajevu. 

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine i kompanija Sportlife uz podršku  brand-a Sprite organizirali su za predstavnike medija i građane poseban ispraćaj Košarkaške reprezentacije BiH na Europsko prvenstvo u košarci u Sloveniju- EuroBasket 2013. 

U sklopu ispraćaja, bilo je upriličeno druženje i fotografiranje sa selektorom košarkaške reprezentacije BiH Aleksandrom Petrovićem i sa bh. reprezentativcima,  u poslovnici Sportlife.

Ovom prilikom navijači su kupovali originalne dresove košarkaške reprezentacije BiH. Dresovi se i dalje mogu kupiti po cijeni od 50 KM, a novac od prodaje ide direktno Košarkaškom savezu BiH kao podrška uspjehu naših reprezentativaca. 

Najviše je bilo najmlađih posjetilaca, najvjernijih navijača, kojima su naši košarkaši uzor, te su iskoristili priliku da se upoznaju i uslikaju sa Taletovićem, Wrightom i Đedovićem.

EuroBasket 2013 održaće se u Sloveniji od 4. do 22. septembra 2013. godine. Košarkaška reprezentacija BiH takmičiti će se u grupi „B“ zajedno sa reprezentacijama Litvanije, Latvije, Srbije, Crne Gore i Makedonije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.