Ćikić: Drago mi je što smo upisali dva boda

Trener SKK Student nakon trijumfa

Ćikić: Drago mi je što smo upisali dva boda

D. Vejo

Aleksandar Ćikić i njegovi izabranici vratili su se na pobjednički kolosjek nakon što su večeras pred svojom publikom savladali ekipu Rogatice.

Iako težak meč, zadovoljan igrom bio je i iskusni strateg domaće ekipe.

"Uvijek je na papiru jedno, a na terenu drugo. Rogatica nije bila kompletna, nedostajao im je šuter. Znao sam da neće biti lako. Ekipa Rogatice ima dugogodišnji prvoligaški status. Što govori da su mnogo iskusniji od nas. Mi imamo mlad tim, te je potrebno da sazrijemo. Drago mi je zbog dva boda. Na ovoj utakmici se pokazalo šta trebamo popravljati kako bi što spremniji ušli u naredni susret", rekao je za SportSport.ba trener Studenta, Aleksandar Ćikić.

U narednom kolu, Student gostuje ekipi Sutjeske u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi