Deura: Mnogo nam znači kada imamo podršku navijača

Ped meč kvalifikacija sa Slovačkom

Deura: Mnogo nam znači kada imamo podršku navijača

S. Mlaćo

U Sarajevu se jučer okupila ženska seniorska reprezentacija BiH koja će u subotu 11. novembra u dvorani Skenderije odigrati prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine protiv selekcije Slovačke.

"Činjenice su da je Slovačka bila osma na proteklom Evropskom prvenstvu, a Crna Gora učesnik. Mi nismo bili učesnici na Evropskom prvenstvu od 1999. godine i dat ćemo sve od sebe da u ovom ciklusu to promijenimo, te da se pojavimo na Evropskom prvenstvu", kazao je selektor Goran Lojo.

"Drago mi je što smo se ponovo okupili, te što vidim djevojke sa kojima sam igrala duže vremena. Imamo šanse, imamo kvalitet, a Slovačku još uvijek dobro ne poznajemo, te u kakvom će sastavu nastupiti", istakla je kapiten naše reprezentacije Milica Deura.

Našim curama će svakako biti potrebna i podrška navijača.

"Naravno da nam znači kada imamo podršku. Kada nešto zaškripi oni nas poguraju i daju vjetar u leđa, a ja mogu obećati da ćemo mi ostaviti srce na terenu. Puno bi nam značilo da startujemo pobjedom", dodala je Deura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi