Domaće pobjede Slavije i Sutjeske, Rudar slavio u Tesliću

Prva muška liga RS

Domaće pobjede Slavije i Sutjeske, Rudar slavio u Tesliću

D. Vejo

U okviru 25. kola Prve muške lige Republike Srpske večeras su odigrane četiri utakmice.

Košarkaši Slavije nastavili su bitku za opstanak, nakon što su večeras u dosta neizvjesnoj utakmici nakon produžetka savladali bilećki HEO rezultatom 92:77, po četvrtinama je bilo 25:21, 13:16, 20:16, 12:17 i 22:7.

Meč je tim iz Istočnog Sarajeva rješio u produžetku gdje je ubacio velika 22 poena, dok je Bilećanima dozvolio svega sedam.

U pobjedi Slavije istakao se Pavlović sa 26 poena, dok je to u redovima HEO bio Jovanović sa 38.

Domaću pobjedu ostvarila je i Sutjeska koja je večeras u Foči savladala lidera Radnik rezultatom 81:78. Najefikasniji u timu Sutjeske bio je Kaluđerović sa 22 postignuta koša, a kod Bijeljinaca je raspoložen bio Ćeranić sa 17.

Rogatica je na svom parketu pretrpila poraz od Sokoca rezultatom 68:80. Sokočane je do trijumfa predvodio Pečenica sa 18 poena, dok je u domaćem sastavu najefikasniji bio Okiljević sa 13 koševa.

Fenjeraš Teslić nastavio je da tone, nakon što je večeras poražen na svom parketu od Rudara rezultatom 87:96. Kod Teslića se istakao Graček sa 38 poena, a u redovima Rudara najbolju statistiku je zabilježio već tradiocionalno, Stevanović sa 32 postignuta koša.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi