Dvojica bh. igrača na kampu u Trevisu

Sulejmanović i Karahodžić na kampu

Dvojica bh. igrača na kampu u Trevisu

M. Šljivak

Dvojica bh. košarkaša, Kenan Karahodžić i Emir Sulejmanović, učestvovat će na poznatom kamp koji se od 10. juna do 12. juna u Trevisu.

Ovaj kamp se organizuje već sedmu godinu zaredom, a na njemu se okupljaju najbolji mladi košarkaši Evrope u različitih godišta.

Tako će ove sezone Bosna i Hercegovina imati dva predstavnika. U Trevisu će se pojaviti košarkaši Unicaje i Barcelone, Kenan Karahodžić i Emir Sulejmanović.

Biće odigrano nekoliko utakmica. Košarkaši će imati priliku da rade s vrhunskim trenerskim imenima, te će pokušati da dokažu svoj kvalitet.

Na ovom kampu prisutni su i mnogobrojni skauti NBA timova, ali i veliki broj trenera i menadžera, koji traže pojačanja za svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi