Hasandić: Vjerujem u pozitivan rezultat

Sloboda gostuje u Trebinju

Hasandić: Vjerujem u pozitivan rezultat

E. Dindić

U okviru 7. kola Premier lige za košarkaše večeras u Trebinju se sastaju domaći košarkaši Leotara iz Trebinja i ekipa OKK Slobode iz Tuzle. 

Da bih bili odmorni pred ovaj susret košarkaši Slobode otišli su dan prije da bi što odmorniji dočekali susret sa ekipom Leotara. 

Tim povodom kontaktirali smo Almira Hasandića, najboljeg košarkaša Slobode, koji je u prošlom kolu sa svojih 28 poena spriječio senzaciju da ekipa Građanskog iz Bijeljine odnese  bodove iz Mejdana. 

Najavio je večerašnju utakmicu sa ekipom Leotara u Trebinju. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Leotar je  zaista dobra ekipa, igraju dosta čvrsto i biće jako dobra utakmica. Međutim, mi smo dobro trenirali, prostrudirali njihovu igru i zaista nas ne mogu iznenaditi u večerašnjem susretu. Više smo fokusirani na nas i na našu igru i ako maksimalno uđemo u susret i budemo koncentrisani tokom čitavog susreta, ne sumnjam da ćemo ostvariti pozitivan rezultat" završio je Hasandić 

Utakmica između Leotara i OKK Slobode igra se večeras sa početkom u 19:30 h u dvorani u Trebinju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi