Igokea želi pobjedu protiv Metalca

ABA liga

Igokea želi pobjedu protiv Metalca

E. Škorić

Sa pet poraza u nizu košarkaši Igokee u Laktašima dočekuju sastav Metalca.

Srbijanski klub je u nešto boljoj formi i blagi su favoriti uoči iovog meča. Igrači našeg prvaka su odlučni da poslije pet izgubljenih utakmica konačno zabilježe pobjedu koja bi ih približila korak bliže ka ostvarenju cilja opstanku.

"Protiv Partizana u prošlom kolu imali smo dobre periode naše igre. Pružamo sve bolje partije i moramo da nastavimo u tom pravcu, a rezultati će sigurno da dođu. Protiv Metalca mi nemamo pravo na kiks i moramo sve učiniti da ih pobijedimo. Jedna pobjeda vratila bi nam samopouzdanje", rekao je igrač Duško Bunić.

Utakmica između Igokee i Metalca igrat će se u ponedjeljak od 20,30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.