Igosi pale motore: Počinju pripreme

Početak priprema

Igosi pale motore: Počinju pripreme

D. Rakanović

Košarkaši Igokee danas kreću sa pripremama za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u regionalnoj ABA ligi i domaćem prvenstvu. 

U odnosu na prošlu sezonu Igosi su sačuvali kostur ekipe. Ugovore su imali kapiten Vuk Radivojević, Robert Rikić i Darko Talić, a u pauzi između sezona saradnju su produžili Đorđe Milošević, Danilo Šibalić i Stefan Glogovac. Kao pojačanja dovedeni su Nikola Jevtović, Marko Ljubičić, Nikola Gajić i Desmond Washington. 

Prvom timu bi se trebala priključiti i trojica juniora koji su prošle sezone osvojili naslov prvaka BiH u juniorskoj konkurenciji, a riječ je o Aljoši Jankoviću, Daliboru Iliću i Nemanji Nikoliću. 

Trener Dragan Bajić istakao je da je u domaćem prvenstvu osnovni cilj odbrana titule prvaka BiH. 

"Već danas krećemo sa treninzima i imaćemo dovoljno vremena da se uigramo do početka nove sezone koja će biti prepuna izazova za nas. Vjerujem da smo sklopili dobar tim koji će biti u stanju da odgovori svim izazovima u regionalnom takmičenju dok je osnovni cilj u BiH odbrana titule", rekao je za Glassrpske trener Dragan Bajić.

Cjelokupne pripreme biće obavljene u Laktašima u dvorani i na stadionu. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi