Juniori Sparsa poraženi od Olimpije

Turnir u Valjevu

Juniori Sparsa poraženi od Olimpije

S. Mlaćo

Juniori Sparsa pretrpjeli su poraz u prvoj utakmici na turniru u Valjevu. Protivnik je bila KK Olimpija koja je slavila rezultatom 77:56. 

U prvom poluvremenu vladala je velika neizvjesnost. Ni Olimpija ni Sparsi nisu mogli ostvariti značajniju prednost. Ipak, nešto efikasniji u napadu bili su naši predstavnici koji su na poluvrijeme otišli sa prednosti od četiri poena.

Drugo poluvrijeme, igrači Olimpije iskoristili su pad koncentracije Sparsa i napravili dvocifrenu prednost koju su zadržali do kraja susreta (77:56).

Najefikasniji u Sparsima su bili  Vojin Ilić koji je ubacio 14 poena i Amar Tiganj koji je dodao 12 poena.

KK OLIMPIJA - OKK SPARS ZIRAAT BANK  77:56  (08:10; 18:20; 25:15; 26:11)

OKK SPARS ZIRAAT BANK: Bajrović, Karić 5, Preldžić 2, Tiganj 12, Herenda, Arifagić, Ilić 14, Radak 8, Biberović 3. Mičić, Krupalija 6, Gutić 6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi