Košarkašice Čelika upisale novu pobjedu

MŽRKL, 8. kolo

Košarkašice Čelika upisale novu pobjedu

E. Škorić, foto: Elmedin Mehić

Košarkašice Čelika porazile su ekipu Radivoje Korać rezultatom 82:72 u osmom kolu Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige.

Prva četvrtina u potpunosti je pripala gošćama koje su slavile sa 25:15, a u drugom dijelu domaće košarkašice se vraćaju i dolaze na 34:36. 

 

U trećoj četvrtini Zeničanke postižu 21 poen, a do kraja su zadržale prednost te su slavile sa 10 poena razlike (82:72).

 

Najefikasnija u redovima Čelika bila je Amra Mehmedić sa 19 koševa, a u ekipi Radivoj Korać najefikasnija je bila Mirjana Beronja sa 16 poena. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.