Šesto kolo Regionalne lige za košarkašice

Lojo: Protiv Grosuplja ćemo igrati rasterećeno

E. Čaušević

Košarkašice ŽKK Play Off u okviru šestog kola Regionalne lige za košarkašice igraju na gostujućem parketu protiv ekipe Grosuplja.

U prvoj utakmici ovih ekipa koja je odigrana u Sarajevu slavila je ekipa Grosuplja. Trener Play Offa Goran Lojo kazao je da će njegove košarkašice sutra u Sloveniji pokušati odigrati rasterećeno.

"U Sarajevu smo protiv Grosuplja igrali dosta izjednačeno i presudile su sitnice. U četvrtak ćemo igrati rasterećeno i ako ispoštujemo sve dogovore koje imamo rezultat je otvoren", rekao je Lojo.

On je dodao da nekoliko poraza u prethodnim kolima nije utjecalo na raspoloženje u ekipi.

"Mi smo najmlađa ekipa u ligi i ti neki porazi od kvalitetnijih i iskusnijih ekipa ne mogu ugroziti raspoloženje u ekipi. Porazi su u nekim utakmicama očekivani, ali bilo je i onih utakmica gdje smo očekivali pobjedu, a na kraju smo poraženi. Sport je takav, ali zbog svega toga pokušati ćemo u domaćem prvenstvu da se maksimalno potrudimo i osvojimo titulu", dodao je Lojo.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Utakmica između Grosuplja i Play Offa igra se sutra od 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.