Marica Gajić posjetila Zmajice na Ilidži

Seniorska reprezentativka

Marica Gajić posjetila Zmajice na Ilidži

S. Mlaćo

Seniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine Marica Gajić posjetila je sinoć na Ilidži našu žensku U20 reprezentaciju.

 Gajićeva je obišla stare prijatelje i dala podršku našim mladim djevojkama pred velika iskušenja koja ih očekuju na Evropskom prvenstvu u Portugalu.

"Djevojke i stručni štab znaju da imaju moju bezrezevnu podršku i osjećala sam potrebu da ih posjetim i malo se družim sa njima - kaže Gajićeva. - Pred njima je zaista težak zadatak, jer ne Eurobasketu nema slabe ekipe. Nijanse će odlučivati o pobjedniku, a ja vjerujem da će, uz kvalitet koji posjedujemo, i sreća biti na strani naše reprezentacije. Uvjerena sam da će ove djevojke, predvođene selektoricom Marom Lakić-Brčaninović, dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu. Kada je tako, rezultat nikada ne izostane.

Gajićeva se na kratko osvrnula na potencijal i budućnost ženske bh. košarke.

"Mi možemo napraviti jednu jako lijepo priču. Imamo potencijala, imamo kvaliteta, samo je, uz adekvatan rad, potrebno da to iskoristimo na pravi način. Ove djevojke su pravi dokaz da ženska bh. košarka ima zaista lijepu budućnost - rekla je jedna od najboljih bh. igračica, Marica Gajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi